ALGEMENE VOORWAARDEN

Veel ondernemers kopiëren algemene voorwaarden en factuurvoorwaarden van anderen, of hanteren standaardformulieren. Dit houdt een groot risico in, want ze kunnen fouten bevatten, ook al lijken ze op het eerste gezicht correct. Zo kan een te doorgedreven inperking van de aansprakelijkheid er net toe leiden dat de clausule nietig is en je je blootstelt aan claims.

Weet ook dat het zomaar overnemen van de algemene voorwaarden van anderen veelal illegaal is.

Het is ook niet voldoende dat de voorwaarden bij je factuur of contract voldoen aan de wetgeving (bv. Wetboek Economisch Recht), ze moeten ook conform de laatste interpretaties zijn van de hoven en rechtbanken.

Verder is het belangrijk dat de algemene voorwaarden op de maat van je bedrijf worden opgesteld. Het is evident dat er voor een bouwbedrijf andere punten belangrijk zijn dan voor een kledingwinkel, of een online platform.

Wij stellen unieke algemene voorwaarden op, volledig aangepast aan je werkzaamheden en conform de laatste stand van zaken in de wetgeving, de rechtspraak en de doctrine (rechtsleer), zodat je met een gerust gemoed contracten kan afsluiten en facturen kan verzenden.


Onze troeven

Vinkje   Volledig op maat van uw bedrijf

Vinkje   Conform vigerende regelgeving

Vinkje   Opgesteld door juristen met ervaring

Vinkje   Glasheldere en vaste tarieven

Vinkje   Fiscaal aftrekbaar


Volledig op maat van uw bedrijf

Onze juristen stellen unieke, volledig aan je bedrijf aangepaste voorwaarden op. Gefocust op de sector en de noden van je onderneming. Je ontvangt geen standaardformulier.

Conform vigerende wetgeving, rechtspraak en rechtsleer

De wetgeving (en de interpretatie ervan) verandert snel. Wij zorgen ervoor dat je algemene voorwaarden volledig up-to-date zijn en aangepast zijn aan de meest recente evoluties in het recht.

Opgesteld door juristen met ervaring

Met onze jarenlange expertise in zowel de advocatuur als de bedrijfswereld bieden wij kwaliteitsvolle algemene voorwaarden aan.

Glasheldere en vaste tarieven

Onze prijs is een all-in prijs. Er zijn geen verborgen kosten.

Fiscaal aftrekbaar

Als ondernemer trek je de btw terug, zodat dit pakket je eigenlijk slechts 409,09 euro (exclusief btw) kost. Bovendien kan je dit bedrag exclusief btw ook nog eens fiscaal inbrengen... echt niet de moeite dus om geen goede algemene voorwaarden te hebben!

© 2017 - 2023 Hegis Legal | sitemap | rss