BRIEF EN INGEBREKESTELLING

Een goede juridische brief schrijven is een kunst. Enerzijds moet men een deel van zijn troeven uitspelen, anderzijds mag men nog niet te veel in zijn kaarten laten kijken. Het is dan ook niet evident om te bepalen welke informatie u moet geven: bij te weinig informatie wordt uw brief vaak niet belangrijk genoeg geacht, als u te veel informatie opneemt, bezorgt u de tegenpartij misschien gegevens die tegen u gebruikt kunnen worden of geeft u al te veel van uw strategie prijs.

Met de juiste brief kunnen dan ook veel rechtszaken vermeden worden!

Brief

Ook een correct opgestelde ingebrekestelling is zeer belangrijk, onder meer voor wat betreft een eventuele schadevergoeding, het lopen van de intresten, de ontbinding van de overeenkomst, enz. ...

Er zijn bepaalde wettelijke voorwaarden waar de ingebrekestelling aan moet voldoen om rechtsgeldig te zijn. Voldoet uw ingebrekestelling niet aan deze voorwaarden, dan kan het stuk later nutteloos blijken in een procedure voor de rechtbank.

Onze juristen stellen voor u de ideale brief of ingebrekestelling op, op maat van het conflict en dit tegen een zeer democratische prijs.

© 2017 - 2024 Hegis Legal | sitemap | rss