GEÏTIMEERDE (VERWEERDER IN BEROEP)

Jezelf verdedigen voor de rechtbank hoeft niet duur te zijn. Het motto van Hegis Legal is immers: Het recht bereikbaar voor iedereen!

Je tegenpartij heeft beroep aangetekend tegen een vonnis en je wilt je verdedigen, maar je wilt geen torenhoge facturen ontvangen van een advocaat? Wij bieden je de ideale oplossing met onze paketten:

Paketten

Bovendien kan je ons steeds telefonisch of per e-mail vragen stellen doorheen de gerechtelijke procedure.

Bovenstaande formules zijn al snel een veelvoud goedkoper dan wat je aan een advocaat betaald en wij helpen je van a tot z bij uw rechtszaak. Je dient enkel twee zaken zelf te doen:

  • De conclusie bezorgen aan de rechtbank en de tegenpartij.
  • Jezelf vertegenwoordigen op de zitting.

Wij bezorgen je de instructies hoe je de conclusie op de juiste plek krijgt en coachen je zodat je voorbereid naar de zitting vertrekt en alles vlot verloopt.

Worden er op de zitting conclusietermijnen afgesproken en moet je nog een conclusie indienen? Met een pakket heb je al een stapje voor. Je hebt immers 5% korting op onze conclusies.

  • Pakket beroep verweerder SMALL
    Pakket beroep verweerder SMALL

    Het pakket beroep SMALL bevat: een telefonische consultatie, een conclusie, telefonisch coachen voor zitting en een telefonische uitleg van de uitspraak. Bijkomend geniet u van 5 % korting op alle conclusies.

    € 695,95
© 2017 - 2023 Hegis Legal | sitemap | rss