EISER (EERSTE AANLEG)

Naar de rechtbank stappen hoeft niet duur te zijn. Het motto van Hegis Legal is immers: Het recht bereikbaar voor iedereen!

Je wilt naar de rechtbank stappen, maar geen torenhoge facturen ontvangen van een advocaat? Wij bieden je de ideale oplossing met onze paketten:

Pakketten

Bovendien kan je ons steeds telefonisch of per e-mail vragen stellen doorheen de gerechtelijke procedure.

Bovenstaande formules zijn al snel een veelvoud goedkoper dan wat je aan een advocaat betaald en wij helpen je van a tot z bij uw rechtszaak. Je dient enkel twee zaken zelf te doen:

  • Het verzoekschrift bezorgen aan de rechtbank of de dagvaarding aan de gerechtsdeurwaarder.
  • Jezelf vertegenwoordigen op de zitting.

Wij bezorgen je de instructies hoe je het verzoekschrift of de dagvaarding op de juiste plek krijgt en coachen je zodat je voorbereid naar de zitting vertrekt en alles vlot verloopt.

Worden er op de zitting conclusietermijnen afgesproken en moet je nog een conclusie indienen? Met een pakket heb je al een stapje voor. Je hebt immers 5% korting op onze conclusies.

  • Pakket rechtbank eiser SMALL
    Pakket rechtbank eiser SMALL

    Pakket rechtbank eiser SMALL bevat: een telefonische consultatie, een verzoekschrift of dagvaarding, telefonisch coachen voor een zitting en een uitleg over het vonnis. Bijkomend geniet u 5 % korting op al onze conclusies.

    € 495,95
© 2017 - 2023 Hegis Legal | sitemap | rss