PAKKET RECHTBANK

Naar de rechtbank gaan zonder een torenhoge factuur van een advocaat te ontvangen? Dat kan!

Je wilt jezelf verdedigen voor de rechtbank, en geen advocaat onder de arm nemen, maar je wilt je wel juridisch laten bijstaan en ondersteunen met adviezen, voorbereidingen van brieven en conclusies door een jurist met balie-ervaring (ervaring als advocaat). 
weegschaal

Onze juristen hebben dezelfde universitaire studies gevolgd als de gemiddelde advocaat (soms zelfs meer) en leveren dezelfde juridische kwaliteit. Wij begeleiden je van a tot z met je rechtszaak en doen dit aan een vaste prijs. Bij ons weet je dus op voorhand precies hoeveel je zult betalen.

Een advocaat zal vaak een uurtarief aanrekenen, een tarief per bladzijde, kosten allerhande, enz. Conclusies en stukkenbundels kunnen daardoor langer worden dan nodig. Wij rekenen een vaste prijs aan, waardoor onze juridische stukken to the point zijn en niet onnodig langdradig worden. Ook de overbevraagde rechter zal dit appreciëren.

Je dient zelf de documenten te bezorgen aan de rechtbank en aan je tegenpartij. Wij geven je aan hoe je dit het beste kan doen. Je vertegenwoordigt jezelf op de zitting.

Wij informeren je steeds hoe je alles correct kan indienen en coachen je, zodat je voorbereid naar de zitting vertrekt. De rechter is vooral geïnteresseerd in jouw kant van het verhaal. Wist je overigens dat de burgerlijke rechter niet verplicht is in zijn uitspraak te antwoorden op wat er tijdens de zitting werd verteld? Hij moet in zijn uitspraak in beginsel enkel antwoorden op de schriftelijke stukken.

Wij bieden 4 pakketten aan. Je kiest het pakket al naar gelang je zaak voorkomt in eerste aanleg of in hoger beroep en of je de eisende partij, dan wel verwerende partij bent:

In eerste aanleg:Rechtbank

In hoger beroep:

© 2017 - 2023 Hegis Legal | sitemap | rss